Firma Vier

Wie ben ik?

Mijn naam is Dennis, en ik heb een grote voorliefde voor eten en koken. Ik ben manisch nieuwsgierig en krijg energie van het experimenteren met nieuwe producten. En ik heb het geluk dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken.

Met Firma Vier help ik bedrijven met hun innovatievraagstukken rondom voedsel. Want een nieuw product ontwikkelen is uitdagend en er komt veel bij kijken. Met mijn ruime ervaring bied ik pragmatische en creatieve ondersteuning die de kans van slagen van een nieuw product vergroot.

Plantaardig

In de afgelopen jaren heb ik een duidelijk shift gezien naar steeds meer plantaardig en steeds minder dierlijk voedsel. En die beweging zie ik als iets zeer positiefs. Want een groter aanbod aan lekkere plantaardige alternatieven, draagt als je het mij vraagt bij aan een toekomst waarin we minder dierlijk gaan eten. Door mijn expertise in dit segment in te zetten en me hierin te specialiseren draag ik mijn steentje bij.

Spector Vermouth

Naast het ondersteunen van andere bedrijven heb ik zelf een eigen vermouth ontwikkeld en op de markt gebracht. [Een vermouth is een versterkte wijn met allerlei kruiden die als aperitief of in cocktails wordt geschonken.] Spector Vermouth wordt geschonken in bars en restaurants in grote steden in Nederland maar ook steeds vaker in het buitenland.

www.spectorvermouth.nl

Waar kan ik jou concreet mee helpen?

In feite kan ik je helpen met alle uitdagingen die ontstaan van het allereerste idee tot een product in het schap. Zoals:

  • Opstellen van een eisen- en wensenpakket voor jouw product.
  • Ontwikkelen van de eerste prototype recepturen in de keuken.
  • Het optimaliseren en daarna opschalen van de receptuur.
  • Het uitvoeren en begeleiden van proefproducties op commercieel relevante schaal.
  • Opstellen van declaraties van voedingswaarden, ingrediënten en allergenen.
  • Advies over houdbaarheid en veiligheid.
  • Advies over verpakking en etikettering

Lijkt het je wat om kennis te maken om meer te weten hoe ik jouw onderneming kan ondersteunen? Aarzel niet en bel of mail!

dennis favier

Firma Vier heeft gewerkt met:

Overtuigd? Neem contact op!