Spector Vermouth

Vermouth project met Curiosity Kitchen

Wanneer ik niet bezig ben met het ondersteunen van voedselproducenten met ontwikkelprojecten ben ik waarschijnlijk met Spector Vermouth in de weer.

Samen met een aantal vrienden ontwikkelde ik een vermouth (versterkte wijn met botanicals). Spector Vermouth wordt geserveerd en verkocht in verschillende bars, restaurants en winkels in Amsterdam en Utrecht, en mee steden volgen hopelijk snel.

Spector Vermouth is een eenheid van een bloemige en aromatische Sauvignon Blanc uit de Loire Vallei en meer dan veertig verschillende botanicals (kruiden, bloemen, bitters, specerijen, ..). Tezamen vormen zij een ‘Wall of Flavor’ die je blijft verrassen met een verscheidenheid aan smaken.

De naam Spector Vermouth is geïnspireerd op de ‘Spector Sound’, een manier van muziek maken waarbij een ‘Wall of Sound’ wordt gecreëerd door een idiote hoeveelheid muzikanten te gebruiken om een harmonieus geluid te maken. Dit is ook de basis voor onze vermouth. Een idiote hoeveelheid botanicals en een mooie wijn die toch een harmonie vormen in je glas.

Spector Vermouth drink je puur met wat ijs, of in een cocktail. Bijzonder lekker is het in een Spector Spritz, waarbij de vermouth samen met een sinaasappel-rozemarijn siroop en soda water een verfrissend zomerdrankje vormt.

Meer weten over Spector Vermouth? Volg ons op Instagram of Facebook via @spectorvermouth

De Pindakaaswinkel